ENTRY ABOUT FCBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW
awak awak awak
Monday, 20 August 2012 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum hamba Allah yang kacak kacak lagihh kiut . tanpa melengahkan masa lini nakk post sikit je pasal hamba lini yang lini sayang nth tahap apa . Oke now .... Awak , saya sayang awak . Jangan tinggalkan saya ye awak . Saya tahu saya tersangat lah nakal , takdengar nasihat awak , layan je sapa sapa . oke now saya janji dengan awak saya takkan lukakan hati awak lagi . Ya Allah saya dah taktahu nak cakap apa lagi yang saya tahu saya nih sayang sangat sangat dekat awak . kenapa sayang awak sangat nih ? awakk awakk ... awak sangatlah baik dan cukup baik awak terhadap saya . Walaupun awak seorang yang sensitif mudah terasa tapi sebernanya awak baik . Awak ... awak kenapa awak tersangatlah caring tentang saya . Kenapa awak baik sangat nih ? tak pernah saya jumpa orang yang sebaik awak . hmmm Awak.. saya mintak tolong sekali lagi saya nak awak jaga hati saya baik baik . Jangan tinggalkan saya ye awak . Time saya ada masalah dan sedang bersedih . Adanya awak tolong pujukan saya ... awak kenapa awak terlalu baik ? terimakasih awak . Saya Sayang awak . Saya nak bersama awak je . Selagi pintu hati awak hanya ada untuk saya insyaALLAH kita akan dijodohdan bersama . Ya Allah saya sayang hambamu ini . please trust me kekanda iloveyou
Saya Sayang Budak comel nih ♥
Wednesday, 6 June 2012 - Permalink - 0 Comments
SUMPAH saya sayang adik nih :') Dia Yang baik , dia yang comel , dia yang ku sayang :') IMissYouSayang♥ ♥ HAnani HAnipiah♥
Tiada title kali nih ;-)
Monday, 19 March 2012 - Permalink - 1 Comments
hello-2 , watpeach watlek ;-) kay firstly sebenarya lini taktau nak post apa nih . sbb tak pikir lagi nak buat title ape kali nih . Dah fikir tapi taktahu jugak nak buat title apa . PIKIR LINI PIKIR ~ apa ha ... herrm sebenarnya lini boring nih . so .. perlu tak lini post title pasal boring ? okeh-,-' tanpa melengahkan masa lini nak story yang lini nih boring ;'-(

Okeh ? just say hyehye . malam nih lini nak post sal "BORING" . Ouh dear im veryvery bored ( euwww macam yek gitu ayat aku ) kay *joking je ;D herm . SUMPAH lini boring nih . taktahu nak buat apa . asyik Online pesbuk je reti . takder benda lain ke ? . adoii -,-' otak dah tak leh fikir nih ;D dah tak tahu nak type apa . maklumlah baru bngun tidoo . herm -,-' fullstop snim boleh tak ? gilak . dah tak thu nak type apa . SUMPAH cakap nih :/ kay lah . NOKTAH :D byebye . muahsikik :*