ENTRY ABOUT FCBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW
I Love You Kaka Sayang ♥
Monday, 23 January 2012 - Permalink - 0 Comments
ASSALAMUALAIKUM ...

HELLO ! HELLO !

Lini nak citer sikik nir :D nak dengar tak ? ( tak perlu dengar sebab tak bunyi suara ) hikhik .
Just boleh baca dan lihat :D nak citer tentang WHATS?? hehe . Tapi awalawal lini bagitau yang lini nak post biasabiasa je , taknak panjangpanjang sangat . LETIH lolz :'/
Oke nak tau tak tentang apa ? tentang lini dengan kaka lini yang selalu gila dalam rumah ( tp tak gila macam orang yang duduk dalam wad lah , hikhik ) *just joking =)
Kaka lini yang nama Amalina Na ( dah tu memang lini ada sorang kaka je :p ) hurm , k.amal je eak itew panggil := dia tuh duk dalam umah selalu nya bising ajew . selalu benda tak kena , dia merepek . maklum lah kaka sulong :p hurm , kadangkadang ada jugak nak melawan tp Malas nak berperang mulut je :D hehe . Tp walaupu k.amal nih selalu bising dalam rumah , lini tetap sayang dia ;) PEACE !! ha ... k.amal eak selalu kalau kuar pergi lib ker , kbm ker , manemane ker selalu adew lini . Tapi ada jugak time dia malas nak ajak lini g maner maner ,dia tak bawak :p WEKS :P HANDOI -,- ha ... malas dah nak type nih stakat nih jelah . cuma lini ade nak tunjuk something :D nak tengok ker ???

TARAAAA .... ♛


# Lini with k.Amal ♥